Forside
Om oss
Tjenester
Referanser
Bilder
Linker
Kontakt oss

↑ Klikk på bildene for større bilde ↑

Våre tjenester!

Med mange års erfaring og høy kompetanse kan vi tilby nær sagt alt innen gulv. Enten du trenger legging, sliping ,lakkering, oljing, generellt vedlikehold, pigmentering, reparation, salg eller annet.

Tregulv
Et tregulv må være sterkt nok til å tåle daglig slitasje. Samtidig skal den gi den lune, varme følelsen som bare et ekte tregulv gir. Vedlikeholdes tregulvet ditt riktig kan slitestyrke og tregulvfølelsen lett forenes i ett og samme gulv! Under bruk må gulvet ditt motstå påvirkning av både skitt og slitasje. Det betyr IKKE at man må påføre så mange lag lakk at gulvet ser ut som, og føles som, det er lagd av plastikk!

Et nytt, eller nybehandlet tregulv kan ødelegges på kort tid. Det viktigste vedlikeholdet pågår nemlig hver uke, eller kanskje til og med hver dag, nemlig renholdet. Når du overtar et nyrestaurert eller nytt gulv er vi opptatt av dette. Vi kan derfor gå gjennom rutiner og metoder for renhold med den/de som utfører dette. Dette gjør at vi kan levere en helhetlig løsning for gulvet ditt!

Steingulv
Steingulv er som kjent harde, men de er også porøse. Dette fører til at også de trenger behandling og vedlikehold. Både skifer, granitt og marmor brukes på gulv, og også terozzo eller fliser blir brukt. Felles for disse er at de på våre breddegrader blir utsatt for hard slitasje, og at de trenger vedlikehold grunnet sin porøse overflate.

Stein kan i de fleste tilfeller dyprenses, slipes og poleres slik at den får tilbake den naturlige, pene overflaten. En god forsegling i etterkant sikrer at resultatet blir varig!

Vinyl/linoleum
Gulv av Vinyl ellr linoleum er svært slitesterke. Visste du at linoleum framstilles av fornybare materialer som linolje, harpiks, tremel og jute, og er fullstendig biologisk nedbrytbart? Det er grunnen til at linoleum nå er blitt svanemerket, og dessuten anbefolt ov Astma- og Allergiforbundet. At et gulv er nedbrytbart betyr imidlertid at det må behandles riktig for ikke å bli brutt ned! Vi hjelper deg derfor med vedlikeholdet slik at du kan ha gulvet ditt nær sagt så lenge du måtte ønske!